Foreningens formål

FORENINGENS FORMÅL


Foreningen Club Klondyke er stiftet på generalforsamling den 26. januar 2003.

Initiativet til Club Klondyke blev taget af 4 vennepar med forskellig baggrund, men alle med stor passion for rytmisk musik i alle genrer.  

Den eneste udøvende musiker blandt initiativtagerne, var på det tidspunkt sangeren Ivan Pedersen.

Klubben har gennem årene draget stor fordel af Ivans enorme netværk, når artister skulle findes og hyres til klubbens arrangementer.

I 2017 er der kommet endnu flere udøvende kunstnere med i bestyrelsen - så netværket er derved også vokset.


Begrundelsen for initiativet til dannelse af klubben, er tilbagevendende debatter blandt initiativtagerne om at vi savnede et spillested, hvor vi sammen med andre voksne nysgerrige musikinteresserede, kunne lytte til nogle af de mange nye solister og grupper der til stadighed dukker frem på den danske musikscene. Og hvor også mange af de garvede artister kunne få lov til at fremføre nyt og gammelt i nye og gamle konstellationer. Det er igennem over årene lykkedes så godt, at vores motto er blevet: "HUSK HVOR DU HØRTE DEM FØRST".

Vi har fra starten holdt optrædenes navne hemmelige inden koncerterne. Det er et helt unikt koncept. Med over 100 koncerter i historiebogen, må vi konstatere at dette koncept ikke alene holder, men er blevet klubbens egentlige formål og eksistensberettigelse. Intet andet koncertsted vil turde binde an med så specielt et koncept; ikke på forhånd at anoncere navnene på de optrædende. Vi har fuldt hus til hvert arrangemnt, så vi ved at vi har fat i noget specielt. Både publikum og musikere elsker at komme i klubben.

Club Klondyke       .... shhh  -  vi siger ikke hvem der spiller


Club Klondyke er en klub, som navnet jo antyder.

Man kan tegne medlemsskab, hvormed man opnår rabat ved at betale for alle årets koncerter ved sæsonens start. Vi byder dog også betalende gæster velkomne til arrangementerne.